Send inn forslag til Bibliotekprisen for Buskerud!

Bibliotekprisen for Buskerud

Kjenner du til et bibliotek, en person eller et prosjekt som fortjener ekstra oppmerksomhet i 2014?

Hvert år deler NBF avd. Buskerud ut Bibliotekprisen for Buskerud til en person, institusjon eller organisasjon som har utviklet, synliggjort eller på annen måte fremmet bibliotekene og deres arbeid i Buskerud.

I fjor gikk prisen til Pål Ødemark, biblioteksjef på Nedre Eiker bibliotek, og i 2012 gikk den til Siv Marit Ersdal ved biblioteket på Drammen videregående skole. Nå er det på nytt tid for å komme med nominasjoner. Vi ønsker oss forslag med en kort begrunnelse, enten det er enkeltpersoner eller fag-, folke- eller skolebibliotek som du mener fortjener prisen.

Juryen består i år av styret i NBF avd. Buskerud.

Vi ønsker kandidater til prisen! Send et begrunnet forslag til Inger Bergan Mortensen på e-post: Inger.Bergan.Mortensen@nedre-eiker.kommune.no innen 27.11.2014.