Siv Marit Ersdal tildeles Bibliotekprisen for Buskerud 2012

SivMaritErsdalSiv Marit Ersdal er vinner av Bibliotekprisen for Buskerud 2012. Prisen er en tegning av kunstneren Karl Gundersen, og deles ut i Fylkestingsalen,
Fylkeshuset i Buskerud, Drammen onsdag 6.2.2013 kl. 18.30.

I sin begrunnelse har juryen spesielt lagt vekt på at Siv Marit Ersdal er uredd og tør å satse utradisjonelt i bruken av skolebiblioteket som læringsarena. Hun jobber systematisk og målrettet for å få til samarbeid med skolens pedagogiske personal og med skoleledelsen, evner å “selge inn” skolebiblioteket til utdanningsavdelingen gjennom deltakelse i IKT-forum og ved å være en pådriver for biblioteket som arena for digital kompetanse. Hun brukes som foredragsholder landet rundt, og gjennom all sin aktivitet er hun med på å heve forståelsen for skolebibliotekets potensial og mulighet, og derigjennom statusen for skolebibliotekarer, i Buskerud og nasjonalt.

Les hele begrunnelsen her

En kommentar om “Siv Marit Ersdal tildeles Bibliotekprisen for Buskerud 2012

Det er stengt for kommentarer.